Hoe behandelen we?

Heel wat pijnklachten wil men oplossen door het geven van ‘zware pijnstillers’ welke onaanvaardbare bijwerkingen vertonen, zeker op langere termijn. Soms wordt een operatie voorgesteld maar een operatie kan mislukken en/of kan het probleem verergeren.

Dr. Liers beschikt over technieken met de bedoeling een operatie of zware pijnstillers te vermijden. Er wordt behandeld op een minimaal invasieve manier nl. met een fijn naaldje en steeds onder begeleiding van echografie of radiologie.

Via dit fijn naaldje kan het nodig zijn de aanliggende structuren te behandelen met een soort "stroom" en/of een product in te spuiten. De behandeling houdt geen verband met acupunctuur. Wij gebruiken uiterst zelden cortisone preparaten!

Ook kan het gebeuren dat er geen behandeling met een naaldje voorgesteld wordt maar dat er na studie van het dossier enkele natuurlijke supplementen voorgeschreven worden om het lichaam te ondersteunen en te stimuleren in zijn eigen genezing. Via manual muscle testing kunnen we uittesten of het supplement bij u past.

Soms is een combinatie van beide nodig.

Zo nodig moet er beroep gedaan worden op andere collega’s of subdisciplines (kinesitherapie, osteopathie, diëtist, ....).

Indien een operatie onvermijdelijk is, wordt u ook hierin begeleid.

 


Waarmee kunnen we u helpen?

Chronisch, acuut, inwendig of uitwendig

Lees hier meer over diverse behandelingen en mogelijkheden!

Back to top