Over Ons

Voor een persoonlijke en doelgerichte behandeling bent u steeds welkom in onze praktijk: Zilvermeeuwstraat 2A te Oostduinkerke

Dr. Gregory Liers is arts gespecialiseerd in de anesthesie-reanimatie en pijntherapie (algologie). Na het bekomen van het basisdiploma ‘arts’ specialiseerde hij 4 jaar in België en 2 jaar in Nederland.

Daarna richtte hij de pijnkliniek van het Jan Ypermanziekenhuis te Ieper op alwaar hij 17 jaar heeft gewerkt.

Verder werden bijscholingen gevolgd en praktische ervaringen opgedaan in de USA, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Nederland en België. Ook gaf hij tientallen voordrachten aan huisartsen, kinesisten, osteopaten ea. in België en Frankrijk.

Intussen heeft hij twintig jaar ervaring in het behandelen van allerlei vormen van pijn (zie rubriek ‘Wat behandelen we?’) en heeft dit geleid tot eigen inzichten en een specifieke, patiënt gerichte benadering.

Dr. Liers heeft zich ook verdiept in de fytotherapie met de bedoeling de patiënt op een natuurlijke manier te ondersteunen. Fytotherapie is het behandelen van gezondheidsklachten en ziekten met plantaardige middelen.

Dr. Elke Antonissen studeerde af als huisarts. Na het behalen van het ‘brevet acute geneeskunde’, heeft ze achttien jaar gewerkt als spoedarts.

In 2010 startte ze ook als arts in een hersteloord aan zee. In 2016 stopte ze haar job als spoedarts om samen met haar echtgenoot het Pijnbehandelcentrum te Oostduinkerke uit te bouwen.

In 2019 werd met succes de opleiding ‘Manual Muscle Testing’ voltooid.

We nemen tijd voor u zodat herstel spoedig en optimaal gebeurt!

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Chronisch, acuut, inwendig of uitwendig

Lees hier meer over diverse behandelingen en mogelijkheden!

Back to top